Lunex as

Planlegg et perfekt utemiljø.

Vi kan hjelpe deg med planlegging, vedlikehold og leasingBruk en designer – for å oppnå både funksjonell og estetisk utnyttelse av utemiljøet. Lunex prosjekt samarbeider med Norges mest kjente og ledende hagedesigner, Darren Saines, og du kan få full bistand fra den prisbelønte designeren. Ønsker du deg et komplett og unikt utemiljø/-restaurant? En uteservering i forlengelse av hotellet – som ingen har maken til? Darren Saines kan bistå i prosessen – fra første planleggingsmøte til ferdig levert byggeprosjekt. Vi leverer AutoCad /3D-tegninger, har sentral godkjenning og kan ordne hele søknadsprosessen.

Har du planer om et miljø som innbefatter screens, pergola, utemøbler, beplantning, belysning, varmekilder eller vanningssystemer? Da får du all den assistanse du trenger her. Darren Saines har en enestående karriere bak seg, og bidrar gjerne med å løfte prosjektet ditt til et nivå du – inntil nå – bare har drømt om. Han samarbeider også gjerne med arkitekter, der disse er involvert.

Leasing, vedlikehold og fornyelse

Ønsker du en avtale om fornyelse av utearealet ditt, f.eks. hvert femte år – eller en vedlikeholdsavtale som holder området attraktivt og innbydende?
Darren Saines tilbyr både gode løsninger og gode leasing-avtaler – som gjør at du opprettholder attraktiviteten din og utnytter potensialet ditt for fremtidige kundebesøk.

Kontakt Darren på darren@darrensaines.no
Tlf. 996 40 400
www.darrensaines.no

Se eksempler på våre pergola-løsninger her.

 
Pergola1
 
Pergola1
Pergola2
Pergola3
Pergola4
Pergola5
Pergola6
Pergola7
Pergola8
Pergola9
Pergola10
Pergola11
Pergola12
Pergola13